Momp.hu

Kezdet

Miben más, miben több a momp.hu anyavállalkozó- kereső oldal?

Mi momp-ok valljuk, hogy az anyaság valójában hozzáadott érték. Nem vesz el belőlünk, ha egy vagy több gyermeket nevelünk, sokkal inkább hozzánk tesz. Hiszen nemcsak mi tanítjuk és formáljuk a gyerekeinket, hanem ők is bennünket.

A momp.hu célkitűzése, hogy azok a vállalkozók, akik egyben anyák is, hozzáférjenek egy új platformhoz, amin szakemberként megmutatkozhatnak. Észrevehetővé válnak egymás és a világ számára. Lehetőséget adnak és kapnak együttműködésekre. Azáltal, hogy az oldal tematikusan kereshető, igényes kialakítású, rendelkezik hitelesített minőségbiztosítási rendszerrel, professzionális megjelenési lehetőségez biztosít. Minden tagunk rendelkezik adószámmal, ezért az oldal látogatói biztosak lehetnek abban, hogy a kiválasztott szakember mestere a munkájának, ellenőrizhető, számlaképes.

Azok, akik igénybe veszik egy-egy momp szolgáltatásait, megvásárolják termékeit, az együttműködés vagy vásárlás után értékelhetik a folyamatot és beszámolhatnak benyomásaikról. Így minden megbízás egyben árnyalja is a vállalkozókról alkotott képet. A momp.hu oldal regisztált tagjai láthatóságra és átláthatóságra törekszenek.

Mit tegyen az, akiben ott a szikra, de eddig még nem mert lépni?

Látogasson el a momp-ok megyei találkozóira, lépjen be az országos és megyei csoportokba, böngéssze az o és a legfontosabb: higgyen magában!

” Erika (A Mompreneurs közösség létrehozója)

Az egész cikket Zölei Blankától ITT olvashatod.

Photocredit www.photom.hu

“Olyan közösséget szerettem volna, ahol a tagok tudják, hogy mindenki elindult valahonnan és nem az lényeg, hogy tíz év után ki hol tart, hanem hogy tiszteljük azt, aki most kezdi. Nem voltam benne biztos, hogy egy ilyen hangsúllyal ez menni fog. A téma (üzleti élet anyaként) adott volt, de azt nem gondoltam volna, hogy amellett, hogy a tiszteletteljes kommunikáció ennyire nagy részét teszi ki a szabályzatnak, ennyire sikeres lesz és ekkora igény lesz rá. ” Erika (A Mompreneurs közösség létrehozója)

Az egész cikket a Goodstuff oldalán tudod elolvasni, mégpedig ITT.

Photocredit www.photom.hu

Itt is aktívak vagyunk

Érdekelnek a legfrissebb hírek is? Iratkozz fel most a hírlevelünkre!