Van még kérdésed?

FAQ


Olvasd el a lenti Kérdések Válaszok oldalt, ha nem találsz választ, keress minket bizalommal!

A Mompreneurs Business lista egy átfogó lista, amelyben a Mompreneurs – vállalkozó anyák csoport tagjainak van lehetősége megmutatni és regisztálni a vállalkozását.

A bejelentkezés gomb alatt tudsz regisztrálni. Csak regisztrált felhasználók tudnak értékelni és hozzászólni a listázott vállalkozásokhoz.

A kapcsolati űrlap (regisztráció) segítségével a megfelelő mezők és adatok kitöltésével tudsz regisztrálni. A regisztráció beérkezése után a felülvizsgálat után emailben jelentkezni fogok nálad, hogy a regisztráció sikeres volt-e.

Fél éves listázás  bevezető áron 5 900 Ft, normál áron 7 900 Ft. Bővebb tájékoztatást az árakról a jobb oldali (Regisztráld a vállalkozásod itt) oldalon találsz. A szerződési feltételekről az ÁSZF-ben olvashatsz. A regisztrálással lehetőséged lesz csatlakozni egy zárt közösséghez, amelyben csak a regisztrált felhasználók tagok.

Az oldalon lehetőség van különböző kategóriák közül választani valamint kulcsszavakra keresni. A kereső funkcióban pedig minden adott szóra, keresésre kiadja a rendszer a megfelelő bejegyést.

Az oldalon lehetőséget adok Neked, hogy a vállalkozásod jobban megismertesd az olvasókkal. Szövegíró segítségével igyekszünk a legjobbat kihozni a bejegyzésből. Az árakkal kapcsolatban kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Értékelés (csillag) és hozzászóláshoz csak a regisztált felhasználóknak van joga. A regisztrált felhasználó az összes listában szereplő vállalkozást tudja értékelni. Kérlek ha ezzel kapcsolatban még kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot.

A regisztációnal kérheted az előre utalásos valamint a paypal fizetési módot.

Az Általános szerződési feltételeket az oldal alján vagy az Info menüpont alatt találod ÁSZF címszó alatt.

Mailben a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken vagyunk számodra elérhetőek.

Az oldalon két nagy csoport van. Az egyik csoport a vállalkozással kapcsolatos termékeket (B2B) és szolgáltatásokat listázza A másik nagyobb csoport pedig a vállalkozó anyák termékei és szolgáltatásai (B2C) akár privát felhasználásra és nem üzleti célra. Ezen kívül lehetőséged van fizetett professzionális PR cikk megjelenítésére valamint esemény regisztrálására is.