A kapcsolatteremtés képessége Sárdi-Papp Rékával

Vannak emberek, akikben elemi erővel munkálkodik a támogatás vágya. Olyan tudás birtokosai, mely elgondolkodtatnak és motiválnak. Ezek az emberek önazonosak, bátrak, megbízhatóak és karakteresek. Jelen vannak a pillanatban és mások számára is távlatokat nyitnak. Amikor elnémul a belső GPS-ed és elveszted a koordinátáidat, ők képesek felülemelkedni. És kérdeznek.

Nem mondják meg, mit gondolj, nem akarják befolyásolni a nézeteidet. Kérdeznek tőled, válaszokat várnak és hogy megtaláld őket, arra hagynak neked elég időt. Megadják neked a biztonságos kereteket, kísérnek és támogatnak, de az utat neked kell bejárnod. Meghallják, amit mondasz és azt is, ahogyan. Ismerik a csend teremtő erejét.

Ilyen ember Sárdi- Papp Réka, aki tizenöt évnyi jogi területen eltöltött aktív idő után kemény önismereti munkát végezve ért meg a támogatás feladatára, s lett a supportCOACH oldal tulajdonosa, nemzetközileg akkreditált coach, a Coaching in Nature ötletgazdája. Önképzése során mindvégig szem előtt tartotta, hogy a legjobbaktól tanuljon és ma is folyamatosan képzi magát. 

Coach- ként és emberként sem ítélkezik, természetes és őszinte kíváncsisággal fordul a feléd és a világ felé. Nagy tudással és lélekkel dolgozik, eszköze a szív és a kard. Ha őt választod, azokban az órákban, melyeket vele töltesz, teljes erőbedobással, 100 %-os figyelemmel van a témád iránt. És érted.

De nem ebben van a szuperereje! A kapcsolatteremtés képessége az ütőkártyája.  

Coach-ként arra törekszik, hogy együtt bizalmi hidat építsetek ki és a közös gondolkodás teljes mértékben partneri együttműködésként valósuljon meg. Nőként egyszerre tud lágyságot és dinamizmust, melegséget és stabilitást, erőt és biztos támaszt nyújtani számodra.

A munkafolyamatot megelőzően neked is ingyenes első találkozást biztosít. Ez az alkalom egy elköteleződésmentes ismerkedés, melyet követően te döntheted el, mi a következő lépés.  Ha egymás mellett döntötök, a coaching folyamata kérésed nyomán később is bármikor leállítható. Ez a szerződés egy egy-, vagy kétszemélyes belső csillagtúrára szól, legyen az business, life, sport vagy párkapcsolati tematikájú, ugyanakkor az önmagadról tanulás vezetőként és kalandorként is a folyamat fontos része. Ha úgy érzed, időre van szükséged, vagy szakembert váltanál, megteheted.

IMG_2980_netre(1)

Ügyfélként elsősorban önmagadért dolgozol magadon. Ő pedig hisz benned.

Rékában nincs más, csak a végtelen és tiszta kíváncsiság. Újszerűen tekint a coach-kliens partnermunkára: honlapján az unikális látásmódját tükröző „Rólad” menüpont is helyet kapott, hiszen coaching folyamatában te vagy a lényeg. A te tanulásod, a te fejlődésed, a te szakmai sikereid vagy magánéleti döntéseid.  Réka támogatásával szembenézhetsz a félelmeiddel, megtalálhatod, ami megköt, visszatart, és újra tisztán hallhatod a belső hangod.

Az együtt töltött ülések során mindvégig a te energiád dominál, az övé megtart. Bár minden körülmények között elsősorban magaddal számolsz el, azt tudnod kell: az önreflexió elengedhetetlen a sikerhez. Akár céges megkeresés útján, akár egyénileg érkezel, a coaching nem egyirányú utca. Az erőforrásokat, akárcsak a vakfoltokat, te hozod magaddal. A válaszokat is csak saját magadban találhatod meg. Réka „csak” kérdez, mintákat mutat, visszajelez és támogat.

Az általa létrehozott Coaching in Nature újszerűségével töri meg az élet hétköznapi menetét. Ez az egyedi egy-négy alkalmas csomag igazi kirándulás: a belső utazáshoz a külső helyszínt Budapest és a Balaton szolgáltatják. Csodálkozz rá a természet szépségére, éld át a harmóniát és merítkezz meg önmagadban!

A SUP deszkáról ledobva az alig hetvendekás horgonyt a Balaton közepén könnyebben érkezel belső csendedhez. Hirtelen észreveszed a víz hullámzásának halk moraját és érzed a bőrödön a nap melegét, a szél simogatását. Végre ki tudsz kapcsolni. Már nem hiányzik a magabiztosságot adó öltöny, már elhiszed, hogy az iroda nélküled is képes működni néhány órán át. A természetben magad mögött hagyhatod a business casual-t, kiléphetsz a cipődből és talpad alatt érezheted az új utakat.  Magadra figyelsz. Magadban vagy, egyedül, de nem magányosan. A csend esszenciális teremtő erő. Hallhatod, teremtheted és élheted, segítve a belső fókusz újbóli megtalálását.

Ismerd meg az utat, amin eddig jártál és találd meg az elágazási pontokat. Válaszd ki az irányt. Sárdi- Papp Réka a legjobb serpa, aki kísérhet önismereti kalandod során!

Olvass Rékáról bővebben a www.supportcoach.hu oldalán.

További érdekes olvasnivalót itt találsz: https://supportcoach.hu/index.php/konyvek/

 

Hozzászólások

mood_bad
  • Nincs hozzászólás
  • chat
    Kommentelj